Сучасна школа – це надзвичайно складний соціальний механізм, нормальне функціонування якого можливе лише за умови тісної взаємодії усіх його складових

Сучасна школа – це надзвичайно складний соціальний механізм, нормальне функціонування якого можливе лише за умови тісної взаємодії усіх його складових. І не останнє місце тут за матеріально-технічним забезпеченням навчально-виховного процесу, створенням умов, в яких якнайповніше розкриватимуться творчі можливості учнівського та вчительського колективів.
Ми безмежно раді, що довкола чимало небайдужих людей, котрі допомагають нашій школі ставати кращою, більш функціональною та пристосованішою до сучасних вимог.
Дирекція школи щиро вдячна усім, хто на ділі переймається проблемами школи. Це, насамперед, наша районна влада – РДА ( Кеніз О.В.) та районна рада (Гурмак І.М.). Нашими помічниками є депутати всіх рівнів: Деревянко Ю.Б. - народний депутат України; Ерстенюк М.В. – депутат обласної ради; Федишина О.М. - депутат обласної ради; Северилов С.В. – депутат районної ради, начальник відділу освіти РДА, Дячук М.В. – депутат районної ради, вчитель географії нашої школи; Щербюк М.М. – наш сільський голова; депутатський корпус сільської ради. Тішить те, що релігійні громади нашого села – УПЦ КП, УГКЦ, АСД, ЄХБ завжди відгукуються на прохання допомогти школі в тому чи іншому питанні. І допомога від них щира, як мовиться від душі. Тісна взаємодія у нас і з батьківським комітетом школи, з батьками, котрі не стоять осторонь проблем навчального закладу, в якому здобувають знання їхні діти.
Вже традиційними в нашій школі стали «толоки» по виконанню особливо трудомістких робіт – будівництво, заготівля дров, ремонти тощо. І, звичайно, приємно відзначити, що вчительський колектив і наша технічна служба дбають, щоб шкільна домівка ставала ошатнішою і красивішою; чимало людей докладають до цього свої зусилля.
Відрадно: останнім часом значно покращились умови, в яких навчаються наші діти. Ми перекрили дахи обох корпусів школи, «облагородили» шкільні коридори, замінили на енергозберігаючі обоє вхідних дверей в «новому» корпусі, в завершальній стадії відновлення будівлі шкільного тиру.
Сподіваємось, що найближчим часом з допомогою шановних доброчинців зможемо замінити на енергозберігаючі вікна і двері в «старому» корпусі, придбати крісла для актової зали, яка буде (ми в це віримо) на другому поверсі відновленої будівлі шкільного тиру.
Є у нас ще одна заповітна мрія: встановити нову огорожу біля школи. І, зізнаюся, зовсім недавно появилась надія: наша мрія може збутись. Приємно, що односельчани, котрі проживають у США, у телефонній розмові цікавились життям нашої школи, її проблемами та потребами. Вони, колишні випускники нашої школи, готові профінансувати нову огорожу! Нам було сказано:"Якщо районна та сільська влада подарує школі енергозберігаючі вікна і двері, ми огорожу зробимо!". Ось так.
То ж надіємось, що так воно і буде!

Директор Білоославської ЗОШ І-ІІІст. С.Д.Івасюк.

Кiлькiсть переглядiв: 508